×

Plecand de la sloganul nostru “ Fiecare femeie are frumusetea ei, dar cu rochia de mireasa perfecta, fiecare femeie straluceste”  va putem spune povestea noastra.

Fiecare femeie viseaza la cererea in casatorie perfecta, la rochia perfecta si la momentul in care timpul se opreste si pentru cateva ore ea se afla in central atentiei asemeni unei printese.

Atunci cand pregatirile incep, fiecare domnisoara cauta sa isi indeplineasca visul copilariei, imbracarea rochiei albe.

Echipa Norabella doreste sa aduca pe chipul fiecarei  viitoare mirese, zambetul , sclipirea din ochi, fericirea din suflet pe care fiecare o are atunci cand isi gaseste  rochia de mireasa mult visata.

Cu o gama variata de rochii de mireasa de colectie, Norabella va ofera posibilitatea descoperirii rochiei perfecte pentru fiecare dintre voi.  Si daca asta nu e suficient, impreuna cu Atelierele colaboratoare , putem crea modelul tau exact asa cum l-ai visat.

Calitatea este eticheta noastra, asadar, va oferim o gama larga de accesorii care va aduc in completare un plus valoare tinutei.

Si , cum  dorim ca la noi sa gasiti absolut tot ce aveti nevoie,  va oferim colectii de costume barbatesti,  create cu gust si eleganta din materiale atent selectate.

Știm cât de bulversante pot fi toate pregătirile de nuntă. Cât de mult se dorește ca acea zi să fie perfectă și cum fiecare își dorește să strălucească.

De-a lungul pregătirilor, alegerea costumului de mire și rochia de mireasă par a fi cea mai grea decizie.

Atunci când plecăm în căutări, ne dorim ca  persoana  din magazin să ne ajute să descoperim  ținutele perfecte, sa întâlnim un consilier profesionist care sa ne ofere sfaturi cu privire la ceea ce este bine pentru noi, ne ușurează cu mult munca iar greutatea din suflet dispare.

Exact acest lucru vă oferim noi: profesionalism,  seriozitate și ținute de calitate.

In concluzie, daca doriti sa aveti parte de consultanta profesionala, un abient placut, si o cafea aromata, va asteptam la showroom-ul  nostru.

 

Cu drag,

Echipa Norabella

Go Top